fbpx

Kotisivut yritykselle

Helposti & Vaivattomasti

Oletko perustamassa yritystä?
Kotisivuille olisi tarve, mutta et tiedä mistä aloittaa ja olisi tärkeämpiäkin asioita hoidettavana?
Meiltä kaiken kattava ratkaisu jolla selviät ilman harmaita hiuksia!

Julkaisualusta

Käytämme vain helppokäyttöistä suomenkielistä WordPress julkaisualustaa. WordPress on alustoista yleisin ja laajennettavissa hyvin paljon, joten se varmasti pysyy kasvavan yrityksesi tahdissa!

Takuu

Toteutamme kaikki kotisivuratkaisut 100% tyytyväisyystakuulla! Eli voit olla täysin varma, että saat sitä mitä haluat.

Päivitys

Suomenkielisen käyttöliittymän ja yksinkertaisen editorin ansiosta kotisivuja on helppo päivitellä myös itse.

Ylläpito

Valmiit kotisivut tarvitsevat kotisivutilan, domainin ja jatkuvaa ylläpitoa näkyäkseen netissä. Saat nämä kaikki meiltä, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuin lisääntyneistä yhteydenotoista!

Tietosuoja

Uusi tietosuoja asetus GDPR (General Data Protection Regulation) vaatii yrityksiltä paljon toimia myös kotisivuilla. Sivut tehdään säännösten mukaisiksi ja saat tarvittaessa ohjeistusta niissä.

Responsiivisuus

Tiesitkö, että jo yli 50 % internetin käytöstä tapahtuu puhelimella? Siksi on erittäin tärkeää, että kotisivusi toimii saumattomasti myös pienemmillä laitteilla. Me otamme tämän huomioon, joten ne toimivat täydellisesti pöytäkoneesta puhelimeen.

Näkyvyys

Ilman hakukonenäkyvyyttä valmiit sivut vain odottavat kävijöitä. Oikeilla valinnoilla, eli niin kutsutulla ”hakukoneoptimoinnilla” voidaan vaikuttaa merkittävästi hakukonenäkyvyyteen. Kaikki sivumme on rakennettu hakukoneystävällisiksi, joka jo itsessään takaa kohtalaisen sijoittumisen tärkeillä hakusanoilla!

Kaikki samasta paikasta

Netti on pulloillaan erilaisia kotisivu paketteja erilaisilla ominaisuuksilla, mutta niissä usein unohdetaan sivujen ylläpidon tärkeys. Anna meidän hoitaa tekniset asiat puolestasi ja hiotaan sivusta juuri sinun yritystä kuvaava paketti!

”Kotisivumme valmistui kaiken kaikkiaan helposti ja nopeasti!”

Tahdoimme sivut, joista asiakkaan on helppo saada tarkka kuvaus meidän palveluistamme ja jotka kannustavat kävijää ottamaan meihin yhteyttä. Mielestäni saavutimme tavoitteet oikein hyvin! Asiakaspalvelukin oli asiallista ja nopeaa – Aiomme varmasti käyttää teitä myös jatkossa!

Miika, Projektipäällikkö – Pesuveljekset Oy

Avaimet käteen

Kaiken kattava avaimet käteen paketti: helppo päivittää ja jossa on varmasti otettu kaikki tarpeellinen huomioon. Myös toimitusajat on nopeat: sivut jopa viikossa! Mitä siis odotat?
Ota heti yhteyttä – Se ei sido mihinkään! 

Muut palvelut

Meiltä saat myös tarvittaessa yrityskuvauksen ja laajat digitaalisen markkinoinnin palvelut: Some mainonta, Hakusanamarkkinointi ja Hakukoneoptimointi.
Kysy tarjous!